Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

De Elemental Nauture™ filosofie is geïnspireerd door de geneeskundige kracht van puur plantaardige producten en richt zich op het herstellen van de natuurlijke balans van uw huid en lichaam. Volgens deze filosofie is alles in het universum (inclusief de huid en het lichaam) opgebouwd uit vijf elementen: ruimte, lucht, vuur, aarde en water. Deze elementen kunnen uit balans raken door emotionele of omgevingsfactoren zoals stress en vervuiling en dat beïnvloed ons lichaam en onze huid. Elemental Nature™ richt zich op het herstellen van de balans, door alle vijf de zintuigen (zien, ruiken horen, proeven en voelen) te prikkelen.

Terwijl u geniet van een aromatisch voetbad, onderzoekt onze spa- en beauty-therapist samen met u wat uw ‘Elemental Nature’ is. Aan de hand van verschillende aroma’s zoeken wij de geur die voor u het meest geschikt is om te ontspannen en uw evenwicht te herstellen. Om deze behandeling goed voor te kunnen bereiden, nodigen we u uit om 10 tot 15 minuten voor aanvang van uw behandeling in de salon aanwezig te zijn. Onder het genot van een kopje Aveda thee kunt u dan onze Ayurvedische vragenlijst invullen. Op basis daarvan stellen wij tijdens een persoonlijk consult uw behandeling af.

U kunt kiezen uit behandelingen van 30, 60 of 90 minuten. U kunt deze uitbreiden door gezichts- en lichaamsbehandelingen te combineren, of door supplement behandelingen toe te voegen. U kunt onze spa- en beauty-therapist altijd vragen naar een behandeling op maat. We sluiten elke behandeling af met een Finishing Touch, waarbij onze spa- en beauty-therapist een lichte make-up aanbrengt.

Elemental Nature™ Massage

Een op u persoonlijk afgestemde massage gebaseerd op de Elemental Nature™ Filosofie met gebruik van uw favoriete Aveda aroma’s.

Caribbean Therapie™ Back Treatment

Ervaar de ‘Healing Touch’ van de Caraïben met deze zeer ontspannende lichaamsbehandeling. De reis begint met een droge exfoliatie, gevolgd door een warme, ontgiftende algenpakking op rug en voetzolen. Een herstellende lichaamsmassage in het lome tempo van de Caraïben maakt deze ervaring compleet.
90 min. – € 97,00

Foot Relieving Treatment

Een weldaad voor uw hardwerkende voeten. Na een voetbad met essentiële oliën volgt een scrub, worden de nagels gevijld en ondergaan uw voeten een heerlijke massage.
45min. – €45,00

Rosemary Mint Awakening Wrap

Vernieuw uw lichaam en geest door deze verkwikkende en voedende, droge pakking met essences van rozemarijn en pepermunt, acupressuur, hoofdhuid- en voetmassage.
60 min. – € 65,00

Back Treatment

Een intensieve reiniging en exfoliatie van de rug, waarna een complete rugmassage en ontspannende hoofd- en voetmassage volgt.