Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

De Elemental Nauture™ filosofie is geïnspireerd door de geneeskundige kracht van puur plantaardige producten en richt zich op het herstellen van de natuurlijke balans van uw huid en lichaam. Volgens deze filosofie is alles in het universum (inclusief de huid en het lichaam) opgebouwd uit vijf elementen: ruimte, lucht, vuur, aarde en water. Deze elementen kunnen uit balans raken door emotionele of omgevingsfactoren zoals stress en vervuiling en dat beïnvloed ons lichaam en onze huid. Elemental Nature™ richt zich op het herstellen van de balans, door alle vijf de zintuigen (zien, ruiken horen, proeven en voelen) te prikkelen.

Terwijl u geniet van een aromatisch voetenbad, bekijkt onze spa- en beauty-therapist samen met u wat uw ‘Elemental Nature’ is. Aan de hand van verschillende aroma’s zoeken wij de geur die voor u het meest geschikt is om te ontspannen en uw evenwicht te herstellen. Om deze behandeling goed voor te kunnen bereiden, nodigen we u uit om 10 tot 15 minuten voor aanvang van uw behandeling in de salon aanwezig te zijn. Onder het genot van een kopje Aveda thee kunt u dan onze Ayurvedische vragenlijst invullen. Op basis daarvan stemmen wij tijdens een persoonlijk consult uw behandeling af. U kunt deze vragenlijst ook alvast online invullen.

Mardi Kappers Gezichtsbehandeling

U kunt kiezen uit behandelingen van 30, 60 of 90 minuten. U kunt deze uitbreiden door gezichts- en lichaamsbehandelingen te combineren, of door supplement behandelingen toe te voegen. U kunt onze spa- en beauty-therapist altijd vragen naar een behandeling op maat. We sluiten elke behandeling af met een Finishing Touch, waarbij onze spa- en beauty-therapist een lichte make-up aanbrengt.

Elemental Nature™ Pure Focus

Een weldadige kennismaking met producten die gebaseerd zijn op pure bloemen en plantenextracten. Uw specialist focust zich op één van de corrigerende technieken, zoals reinigen, voeden en/of ontspannen (massage). De behandeling wordt geheel op uw wensen en behoeftes afgestemd.
45 min.- € 45,00

Elemental Nature™ Facial

Een complete gezichtsbehandeling afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Het doel van deze behandeling is het herstellen van de natuurlijke balans in uw huid en deze te voorzien van nieuwe energie.

Outer Peace™ Blemish Relief Treatment

Geheel volgens Aveda’s holistische visie worden in deze behandeling zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld. Na een consultatie volgt een milde exfoliatie, onzuiverheden worden verwijderd en roodheid in het gezicht wordt verminderd o.a. door stressverlagende massagetechnieken. Wij adviseren een kuur van drie behandelingen voor het meest optimale resultaat.
30min. – €32,00 | 60 min. – € 65,00 | 90 min. – € 97,00

Botanical Skin Resurfacing

Een compleet natuurlijke methode om uw gezichtshuid er jonger uit te laten zien. Wij combineren de kracht van het mineraal toermalijn met een handmatige peeling waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze het huidoppervlak verzacht en gladder maakt. Fijne lijntjes en rimpels verminderen, poriën vernauwen en de huid straalt meer energie uit. Dit alles zonder de huid te beschadigen of irritatie te veroorzaken.
60 min. – € 67,00

Enbrightenment™ Brightening Treatment

Aveda’s Enbrightenment™ Brightening Treatment combineert de wetenschap van pure bloemen & plantentechnologie en ‘high-touch’ huidtherapie. Door middel van Aziatische massagetechnieken ervaart u tijdens deze innovatieve behandeling een diepe ontspanning. Uw huid zal opnieuw gezonder functioneren. Vervelende verkleuringen in de huid die veroorzaakt zijn door hyperpigmentatie verminderen zichtbaar en de helderheid wordt bevorderd. Het resultaat? Een stralende huid en prachtig egale teint. U kunt deze behandeling los boeken of als kuur van drie.
60min. – € 75,50 | 90 min. – € 107,50

Perfecting Plant Peel™

Een heerlijk thermaal masker dat de huid verzacht, dode huidcellen verwijdert, lijntjes en rimpels vervaagt, de teint egaliseert en de poriën verfijnt. De Perfecting Plant Peel™ geeft een krachtig resultaat op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke effecten aan de huid op langere termijn. U kunt deze behandeling los boeken of als kuur van drie.
60 min. – € 67,00

Green Science™ Skin-Renewing Treatment

Green Science™ verstevigt en verzacht de huid, vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes. Deze unieke gezichtsbehandeling combineert hightech plant technology met ‘high-touch’ huidtherapie door middel van 5-fasen massagetechnieken om zo uw huid te vernieuwen en te laten herstellen. U geeft aan waar in uw gezicht, hals en decolleté u het meest aandacht nodig heeft, wij zorgen voor een ontspannende ervaring die uw huid jeugdiger maakt. U kunt deze behandeling los boeken of als kuur van drie.
60min. – € 75,50 | 90 min. – € 107,50